Profiel

hannaHanna Groot is sinds begin jaren 90 actief als styliste, vormgeefster en ontwerpster.
Na jaren als docent in de creatieve vakken als textiel en tekenen is ze overgestapt naar het vormgeven en ontwerpen.
Hanna ontwerpt interieurs voor particulieren, de zakelijke markt, zorginstellingen, scholen en horeca. Het advies bestaat uit kleurgebruik, materiaal, meubilair en indeling, van een enkel element tot een totaal concept.

Voor particulieren loopt het van een eenvoudig kleur advies tot het compleet inrichten van een woning. Ook badkamer en keuken ontwerp wordt door Hanna gedaan.

Bij de zakelijke markten en onderwijs zijn het entree, receptie, kantoren, sanitairgroep en kantine die aangepakt kunnen worden.

Onder de zorginstellingen vallen huisartsenpraktijk, praktijk voor fysiotherapie, tandartsen praktijk. Ook verzorginghuizen heeft ze inmiddels ervaring mee zoals openbare ruimste, horeca en dag besteding.

Ook bij het clubhuis, de sportkantine en de kleedruimtes van diverse sportclubs is Hanna betrokken geweest bij het restylen van de ruimtes.

Naast het ontwerpen van interieur wordt ook het meubilair ontworpen zoals kasten, afscheidings wanden, tafels en balies.

In het onderwijs is Hanna de laatste jaren actief betrokken geweest bij het opzetten van de MBO opleiding In en Outdoor Styling in Hoorn en geeft ondersteuning aan de opleiding Hand en Design in Den Bosch. Daarnaast verzorgd ze nog lessen op de opleiding.

Trainingen waar het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van styling, vormgeving en ontwerp centraal staan, worden door Hanna Groot verzorgd voor het onderwijs en het bedrijfsleven.

 

Visit Us On Linkedin
Contact
Hanna Groot
Oostvierdeparten 52
8392XT Boijl
T 0630096005
hanna@hannagroot.nl